Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ansökan till kurser på forskarnivå vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten

Kurser på forskarnivå är möjliga att söka för dig som är antagen till utbildning på forskarnivå. För information om förkunskapskrav till specifik kurs, vänligen se aktuell kursplan. Vid fler sökande än platser till viss kurs, ges i första hand företräde till forskarstuderande vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten.

Ansökan

Ansökan sker via universitetets ansökningsportal. Via portalen hittar du samtliga kurser inom forskarutbildning vid Göteborgs universitet. Du kan söka fram kurser genom att filtrera på institution och Utbildningsvetenskapliga fakulteten.

Efter ansökan är gjord sänds en bekräftelse till den e-postadress du har uppgett.

Antagningsbesked

När din ansökan har behandlats kommer du att få ett antagningsbesked via e-post. Har du blivit antagen är det viktigt att du bekräftar platsen enligt uppgifterna i mejlet. Om det inte görs inom angiven tid förlorar du din plats. När registreringen på kursen öppnar i Ladok får du en påminnelse via e-post att du ska registrera dig.

Sidansvarig: Evalise Johannisson|Sidan uppdaterades: 2019-09-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?