Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Repro och kopiering

Utskriftstjänst - GUprint

Göteborgs universitets nya utskrifts- och kopieringstjänst ger en säkrare, enklare och mer miljövänlig utskriftshantering för studenter, personal och allmänhet.

Tjänsten innebär att man kan skriva ut, kopiera och skanna från alla skrivare på universitetet som är anslutna till systemet. Du skickar utskrifterna till en central skrivarkö och hämtar ut dem på valfri skrivare med hjälp av ditt GU-kort.

Digitaltryck

Universitetet har ett eget digitalt tryckeri som erbjuder en rad tjänster och produkter och som säkerställer att universitetets grafiska profil följs. Tryckeriet finns hos campusservice Lorensberg (Humanisten).
Reprocentral finns vid campusservice Haga (Handelshögskolan).

 

Läs mer i Medarbetarportalen

Kopiering på Pedagogen

På Pedagogen kan Campusservice Rosenlund hjälpa till med kopiering/tryckning samt viss efterbehandling. Kopieringen finns i Hus B till höger om entrén.

Telefon: Ingemar Svensson, 031-786 2113
E-post: service.rosenlund@gu.se

Storformatskrivare på Pedagogen

Storformatskrivaren finns i hus A, utanför A1 136, och är i första hand avsedd för interna utskrifter för anställda och doktorander vid institutioner inom fakulteten och för kurser anordnade av PIL.

Det papper vi använder normalt håller en bredd på 1067 mm och detta blir då maxbredd eller maxhöjd på utskriften beroende på hur man lägger dokumentet på pappret.

Kontaktpersoner

UF: Linda Morgan linda.morgan@gu.se

IPKL: Malin Behnke malin.behnke@ped.gu.se

PIL: Olof Siverbo olof.siverbo@ped.gu.se

Postermallar i power-point för GU och tips och idéer när du arbetar i mallen hittar du i Medarbetarportalen

 

Sidansvarig: Linda Morgan|Sidan uppdaterades: 2019-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?