Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Populärvetenskap och öppna seminarier

Alla - allmänhet, studenter och personal - är välkomna ta del av den kunskap som finns vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten när våra forskare och lärare ger populärvetenskapliga föreläsningar och inbjuder till öppna seminarier. 


En timme på Pedagogen:
Lunchföreläsningarna tar ett uppehåll under hösten 2019

 

 


Forskare föreläser
Fortlöpande erbjuder Göteborgs universitet en bred programserie med populärvetenskapliga föreläsningar. Allmänheten är välkommen att lyssna på våra forskare som på ett begripligt sätt ger en inblick i pågående forskning.

Till kalendariet för öppna evenemang

Kollegier
Du är också välkommen till Utbildningsvetenskapliga fakultetens kollegier. Kollegierna vid fakultetens institutioner är mer eller mindre informella grupperingar med ett specifikt intresseområde inom forskning och utbildning. De finns för att utveckla medlemmarnas kompetens inom olika inriktningar, bidra till utveckling och söka kopplingar till olika utvecklingsprojekt.
Kollegiernas seminarier är öppna för alla intresserade.

Läs mer om kollegiernas verksamhet

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2019-10-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?