Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Somrig avslutning på fakulteten

Nyhet: 2018-06-20

Mingel, mat och sommarmusik. Dessutom avtackning av tre avgående prefekter. Det var en del av det som bjöds när fakultetens sommaravslutning avhölls 13 juni.

Runt 150 medarbetare njöt av buffé till somrig sång och klaviaturspel av Olof Bengtsson som nu är en återkommande musiker vid högtidliga tillfällen på Pedagogen.
Dekan Åke Ingerman avtackade i tre tal de avgående prefekterna Mona Arfs, institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Jonas Emanuelsson, institutionen för didaktik och pedagogisk profession samt Martin Nilsson Jacobi, institutionen för kost- och idrottsvetenskap.
Cecilia Wallerstedt, prefekt på institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande, avtackade därefter de tre prefektkollegorna med den uppskattade musikaliska leken ”Gissa prefekten” där alla församlade skulle komma fram till vilken prefekt som uppspelade musikstycken anspelade på.

Fr v Jonas Emanuelsson, Mona Arfs, Martin Nilsson Jacobi och Cecilia Wallerstedt.

AV:

Kontaktinformation

Torsten Arpi, kommunikatör

Besöksadress:
Västra Hamngatan 25, Göteborg

Telefon:
031-7862161, 0768-581187

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2018-12-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?