• Resultatdialog i Göteborg 3-4 december 2019

Resultatdialog i Göteborg 2019

Utbildningsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet och Vetenskapsrådet välkomnar dig till konferensen Resultatdialog 2019.

Syftet med konferensen är att presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och att fungera som en mötesplats för forskare och andra som är intresserade av utbildningsfrågor.

Ta del av de senaste rönen inom utbildningsvetenskaplig forskning när resultaten från ett trettiotal forskningsprojekt presenteras på ett av Sveriges största utbildningsvetenskapliga möten.

Konferensen är kostnadsfri med begränsat antal platser - Boka gärna din plats redan idag - men absolut senast 17 november!

Tid: 3-4 december - se program och anmälan

Plats: Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25, Göteborgs universitet