Forskning pågår, gratis för studenter

Är du student på Utbildningsvetenskapliga fakulteten och intresserad av att få en inblick i den senaste forskningen om exempelvis förskolan, skolan, idrottsrörelsen och hälsosektorn?

lärare, mat, elev

Du som student hos oss delta i konferensen via zoom utan kostnad! Konferensen Forskning pågår arrangeras varje höst genom ett samarbete mellan institutionerna på Pedagogen.

Anmälan

Konferensen är kostandsfri men anmälan är obligatorisk. Sista datum för anmälan är 2020-10-21.

= Obligatoriska fält

Uppgifter om dig som deltar:

I samband med att du anmäler dig till konferensen godkänner du också att Göteborgs universitet hanterar dina personuppgifter för detta syfte.

Valbara sessioner:

Mer om de valbara sessionerna>>

= Obligatoriska fält

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2020-06-29