Forskning pågår!

Välkommen till en fortbildningskonferens för dig som arbetar inom förskola och grundskola/fritidshem, gymnasieutbildning, vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet samt idrottsrörelsen och hälsosektorn.

Få en inblick i den senaste forskningen inom just ditt område och möjlighet att träffa andra inom samma fält. Du väljer själv bland seminarier inom olika områden och formar på så sätt din egen utbildningsdag.

Välkommen till Forskning pågår 2020!

När: 28 oktober, kl 09:00-15:00

Var: På grund av situationen med Corona/Covid-19 genomförs konferensen i år digitalt via Zoom. Du som anmäler dig får en länk via e-post dagarna innan konferensen och deltar sedan hemifrån eller från din egen arbetsplats.

Kostnad: Konferensen är i år kostnadsfri.

Anmälan senast 2020-10-21.

Besök våra institutioner