Forskning pågår!

Välkommen till en fortbildningskonferens för dig som arbetar inom förskola och grundskola/fritidshem, gymnasieutbildning, vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet samt idrottsrörelsen och hälsosektorn.

Få en inblick i den senaste forskningen inom just ditt område och möjlighet att träffa andra inom samma fält. Du väljer själv bland seminarier inom olika områden och formar på så sätt din egen utbildningsdag.

Välkommen till Forskning pågår 2020!

När: 28 oktober, kl 08:00-16:30

Var: Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet, Pedagogen, hus A, Västra Hamngatan 25, Göteborg.

Program och anmälan

Mer information och anmälan till konferensen publiceras senare under våren!

Besök våra institutioner

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2020-02-20