Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

Schools, children and the war on childhood obesity?

Tid: 2018-08-17 kl 10:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Dr Darren Powell presenterar hur mat- och dryckesindustrin använder "utbildning" som ett sätt att komma in på skolor, förbättra sin PR och "lära" barn att bli hälsosamma konsumenter.

Föreläsare: Darren Powell (University of Auckland, NZ)

Hur kan trepartssamtalen bidra till ökad kvalitet i VFU?

Tid: 2018-08-28 kl 09:00,

Evenemangstyp: Föreläsning

Fokus för dagen är VFU-kurslärarens observation, trepartssamtal och bedömning i VFU-kurser av handlingskompetens i en verksamhet som förutsätts vila på vetenskaplig grund. Föreläsningen riktar sig främst till aktörer inom förskollärarutbildningen såsom VFU-kurslärare, lokala lärarutbildare (LLU), VFU-koordinatorer samt kursledare och kurslärare i högskoleförlagda kurser.

Föreläsare: Mona Holmqvist

Mötesplats CUL

Tid: 2018-10-23 kl 09:00,

Evenemangstyp: Konferens

Till konferensen inbjuds alla som är aktiva inom CUL, företrädare för skolverksamheter, skolpolitiker och personer med erfarenheter från liknande forskarskolor nationellt. Årets konferens bygger på aktivt deltagande och CUL-doktorander förväntas presentera sina forskningsprojekt antingen muntligt eller med papers.

Forskning pågår!

Tid: 2018-10-31 kl 08:00,

Evenemangstyp: Seminarium, Konferens, Workshop

Välkommen till en fortbildningskonferens för dig som arbetar inom förskola och grundskola/fritidshem, gymnasieutbildning, vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet samt idrottsrörelsen och hälsosektorn.

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-02-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?