Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Disputation Carina Peterson

Disputation

Carina Peterson vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik försvarar sin avhandling med titeln Val - omröstning - styrning. En etnografisk studie om intentioner med, villkor för och utfall av barns inflytande i förskolan.

Fakultetsopponent: Professor Anette Emilson, Linnéuniversitetet

Disputationen är publik och öppen för alla som är intresserade, men på grund av restriktioner med anledning av Corona-viruset kommer denna disputation att ske på distans. Du kommer att kunna ta del av disputationsakten via ett direktsänt webinar, logga in via nedanstående Evenemangslänk.

Du som inte har möjlighet att delta via en uppkopplad dator har möjlighet att se webinariet direktsändas i sal M04, Högskolan i Borås. OBS! Begränsat antal platser. Viktigt! Om du är sjuk eller har sjukdomssymptom ska du stanna hemma! Följ noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer om social distansering med mera: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19

Du måste kopiera länken och klistra in i en webbläsare för att komma vidare till sidan.

Datum: 2020-05-29

Tid: 13:00 - 16:00

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Institutionen för pedagogik och specialpedagogik tillsammans med Högskolan i Borås

Plats: Virtuellt

Evenemangslänk: Läs mer om Disputation Carina Peterson

Kontaktperson: Annette Engsevi

Sidansvarig: Carl-Magnus Höglund|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?