Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nätverkskonferens: Lekbaserad förskoledidaktik

Konferens

Nätverket LEKBASERAD UTVECKLINGSPEDAGOGIK, som har sin grund i ett projekt finansierat av Skolforskningsinstitutet, öppnar med en konferens måndagen 18 februari 2019 på Pedagogen i Göteborg där vi redovisar resultat från projektet.

Konferensen är öppen för alla - både personal på de förskolor som är medlemmar i nätverket och övriga.För förskolor som är medlemmar i nätverket kostar konferensen 250 kr/person och för övriga 550 kr/person.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN till konferensen senast 2019-01-31 via evenemangslänken nedan.

......................................
Medlemskap i nätverket ger förskolorna:
- Tillgång till nätbaserade kortare föreläsningar med fokus på olika tematiska innehåll, till vilka det också kommer att presenteras diskussionsfrågor som kan användas i enskilda arbetslag eller i en förskolas personalgrupp. Vi planerar fyra föreläsningar/år.
- Ett nyhetsbrev varje månad med nyheter inom forskning, eller tips om nya böcker av relevans för nätverkets syfte och förskolans praktik.
- Inbjudan till en större konferens varje år (detta kommer att vara förenat med en kostnad, men för medlemmar till reducerat pris).
- En dialogpartner för olika aktuella frågor och som stöd vid olika projekt med anknytning till nätverkets syfte (praktiknära forskning, kombinerade utvecklings- och forskningsprojekt).

Mer om nätverket på: ipkl.gu.se/samverkan/natverk/lekbaserad-utvecklingspedagogik

Datum: 2019-02-18

Tid: 09:00 - 16:00

Kategorier: Barn- och ungdomsvetenskap, Pedagogik och didaktik

Arrangör: Nätverket Lekbaserad utvecklingspedagogik, IPKL

Plats: Pedagogen, hus A, Västra Hamngatan 25, lokal: AK2 155

Evenemangslänk: Läs mer om Nätverkskonferens: Lekbaserad förskoledidaktik

Kontaktperson: Ingrid Pramling

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?