Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa - flaskhalsar och utvecklingsmöjligheter

Fjärde seminariet i serien "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

• 16.30-16.30: Mötet startas, Anna Post och Agneta Sjöberg, institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

• 16.35-17.30: Är det bara bra att äta mer fisk- eller vad bör vi tänka på för hälsa och miljö? Friederike Ziegler, forskare Uthållig marin livsmedelsproduktion, RISE.

• Fika/mingelpaus

• 17.45-17.55: Storhushållet som aktör i matsystemet, Anna Post.

• 17.55-18.40: The unique political nature of public catering: potential for future developments, Minna Mikkola, PhD, Ruralia institute, University of Helsinki.

• 18.40-18.50: Avslutande diskussion.

Datum: 2017-12-07

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap

Plats: Margareta Huitfeldts auditorium, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Läroverksgatan 5.

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06