Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa - flaskhalsar och utvecklingsmöjligheter

Seminarium

Fjärde seminariet i serien "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".


  • 16.30-16.30: Mötet startas, Anna Post och Agneta Sjöberg, institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

  • 16.35-17.30: Är det bara bra att äta mer fisk- eller vad bör vi tänka på för hälsa och miljö? Friederike Ziegler, forskare Uthållig marin livsmedelsproduktion, RISE.

  • Fika/mingelpaus

  • 17.45-17.55: Storhushållet som aktör i matsystemet, Anna Post.

  • 17.55-18.40: The unique political nature of public catering: potential for future developments, Minna Mikkola, PhD, Ruralia institute, University of Helsinki.

  • 18.40-18.50: Avslutande diskussion.

Datum: 2017-12-07

Tid: 16:30 - 18:50

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap

Plats: Margareta Huitfeldts auditorium, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Läroverksgatan 5.

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?