Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hur kan trepartssamtalen bidra till ökad kvalitet i VFU?

Föreläsning

Fokus för dagen är VFU-kurslärarens observation, trepartssamtal och bedömning i VFU-kurser av handlingskompetens i en verksamhet som förutsätts vila på vetenskaplig grund.

Föreläsningen riktar sig främst till aktörer inom förskollärarutbildningen såsom VFU-kurslärare, lokala lärarutbildare (LLU), VFU-koordinatorer samt kursledare och kurslärare i högskoleförlagda kurser.

Mona Holmqvist är forskningsledare och professor i utbildningsvetenskap vid fakulteten för lärande och samhälle vid Malmö universitet.
Hennes forskning handlar om lärandets betingelser och på vilket sätt undervisning kan utformas så att alla, med eller utan funktionsnedsättning, ska ges de bästa förutsättningar att utveckla sitt kunnande. Fokus på Monas föreläsning kommer att vara på hur trepartssamtalen kan bidra till en ökad kvalitet i VFU. Vill du läsa mer om Monas forskningsintressen kan du följa länken http://forskning.mah.se/id/af5982

Föreläsningen är kostnadsfri och kortare paus med fika ingår.

EVENEMANGET ÄR FULLBOKAT!

Föreläsare: Mona Holmqvist

Datum: 2018-08-28

Tid: 09:00 - 12:00

Kategorier: Lärande, Pedagogik och didaktik

Arrangör: Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) i samverkan med Försöksverksamhet med övningsförskoleområden (ÖFSO)

Plats: Pedagogen, hus B, Läroverksgatan 15, lokal BE 036

Sista anmälningsdag: 2018-06-27 kl. 13:00.

Kontaktperson: Lena Samara

Antal platser: 84 (Varav 87 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?