Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Nyheter

 • Göteborgsregionens övningsförskoleområden permanentas

  [2019-06-18] Det femåriga projektet med övningsförskoleområden i Göteborg med kranskommuner får en fortsättning. Det framgick vid en större samverkanskonferens vid Göteborgs universitet i mitten av juni med 500 VFU-handledare, förskolechefer, VFU-samordnare och VFU-kurslärare.

 • Med fokus på fysisk aktivitet och hälsa

  [2019-06-18] Tre frågor till Anders Raustorp, ny professor i hälsopromotion med inriktning mot fysisk aktivitet vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

 • Sommarmingel på tema forskningsanknytning

  [2019-06-17] Ett femtiotal doktorander, handledare, skolledare, temaledare knutna till CUL:s forskarskola samt ledamöter i CUL:s vetenskapliga råd fanns på plats på Pedagogen när forskarskolan bjöd in till sommarmingel i mitten av juni.

 • Förbättrat stöd för universitetets lärarutbildning

  [2019-06-14] Nu renodlas stöd till universitetsgemensamma områden för lärarutbildning och får en mer verksamhetsnära placering vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten.

 • Ny ämnesdidaktisk forskarskola öppnar för ansökan

  [2019-06-12] Genom klassrumsstudier avser forskarskolan att undersöka undervisning för grundskolans mellanår. Fokus ligger på skärningsfältet mellan aktuella samhällsutmaningar och centralt skolämnesinnehåll, med tyngd på hållbar utveckling.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Kontaktinformation

Torsten Arpi, kommunikatör

E-post:
torsten.arpi@gu.se

Telefon:
031-7862161, 0768-581187

Besöksadress:
Västra Hamngatan 25, Göteborg [karta]

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2014-08-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?