Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Nyheter

 • Kunglig nederländsk riddarorden till Mona Arfs

  [2018-11-14] Mona Arfs, med bakgrund som prefekt vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik samt som viceprefekt vid institutionen för språk och litteraturer, har erhållit den kungliga nederländska Oranien-Nassauorden för sina utmärkande och mångåriga insatser för att stärka banden mellan svensk och nederländsk kultur.

 • Välbesökt konferens när Forskning pågår! genomfördes

  [2018-11-12] Runt 200 lärare, skolledare och verksamhetsutvecklare tog chansen att uppdatera sig på det senaste inom Utbildningsvetenskapliga fakultetens forskning när Forskning pågår! för fjärde året i rad genomfördes på Pedagogen.

 • BiGs symposium 2018

  [2018-11-08] Tappra barnkulturvetare skapar forum för dig som vill ta del av barnkulturfrågor. I år kan du ta del av ämnena barn och politik.

 • Ny rapport om att bedöma språklig kompetens

  [2018-11-08] Hallå där Gudrun Erickson, professor vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik och redaktör för den nyutkomna RIPS-rapporten "Att bedöma språklig kompetens". I den ger 19 medarbetare i projektet Nationella prov i främmande språk, vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik, en mångfacetterad bild av utvecklingsarbetet bakom de nationella proven och bedömningsstöden i engelska och moderna språk.

 • Undersöker skolan som brottsplats

  [2018-11-07] Tre frågor till Johannes Lunneblad, ny professor i pedagogik vid institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Torsten Arpi, kommunikatör

E-post:
torsten.arpi@gu.se

Telefon:
031-7862161, 0768-581187

Besöksadress:
Västra Hamngatan 25, Göteborg [karta]

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2014-08-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?