Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Examenshögtid 13 oktober 2017

Fira din examen!

Välkommen till Utbildningsvetenskapliga fakultetens examenshögtid i Kjell Härnqvistsalen, Pedagogen Hus A, Västra Hamngatan 25, fredagen den 13 oktober kl. 15.00–17.00 med efterföljande mingel.

Inbjudan riktar sig till dig som avlagt examen som filosofie kandidat, magister eller master* inom något av huvudområdena vid fakulteten och som antingen har fått ditt examensbevis eller som har skickat in ansökan om att få examensbevis till examensenheten senast den 1 september.

Anmälan

Sista datum för anmälan är den 27 september 2017. Här kan du göra din webbanmälan för dig och max fyra gäster.

Ange exakt den examensbenämning och det huvudområde som står på ditt examensbevis. Är du osäker kontakta studievägledaren.

*OBS! Denna examenshögtid vänder sig tyvärr inte till dig som tagit ut en lärarexamen. Lärarutbildningen har de senaste åren haft en egen gemensam examenshögtid, men grund av olika omständigheter är denna gemensamma ceremoni inställd 2017.

För dig som tagit examen från Förskollärarprogrammet arrangeras en egen examensceremoni den 19 januari 2018 (avslutade studier VT17 och HT17). Inbjudan skickas ut i mitten av oktober 2017.

Om programmet

Vid examensceremonin läses namnen upp på dem som avlagt examen och varje examinand får ett diplom av dekanen. Examensdiplomet är symboliskt – det formella examensbeviset  ska du redan ha fått eller ansökt om från examensenheten. 

Ceremonin innebär högtidlig diplomutdelning, sång, musik, högtidstal samt fotografering. Därefter blir det examensmingel utanför Kjell Härnqvistsalen.

Det skulle glädja oss mycket om du ville närvara vid examensceremonin.

Examenshögtiden ger dig tillfälle att träffa dina kurskamrater igen när du fått ut ditt examensbevis. Kanske ni fortsätter ni att fira tillsammans efter minglet.

Frågor?

 

Om examen

Ansök om examen

Du måste själv ansöka om examen när du är klar med dina studier. Läs mer om examensregler, hämta blankett för ansökan om examen mm:

Om examen i Studentportalen

SE OCKSÅ:

Huvudområden inom Utbildningsvetenskapliga fakulteten

 

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2017-07-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://uf.gu.se/utbildning/student/examen/examenshogtid/
Utskriftsdatum: 2017-09-20