Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Matens klimatpåverkan och verktyg för måltidsplanering

Seminarium

Andra seminariet av fyra i serien "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Program:



  • Lätt att välja rätt - Med klimatdata, ökade kunskaper och rätt verktyg kan vi göra skillnad, Britta Florén, RISE, Jordbruk och Livsmedel.

  • Foodit respektive Mashie presenterar sig och visar i samband med fika/mingelpaus klimatmodulerna i sina måltidsplaneringsprogram.

  • Arbete med klimatmodulen i stadens kommungemensamma kostplaneringssystem, Fredrik Karlsson, verksamhetsutvecklare, Måltidsservice SDN Västra Göteborg.

  • Diskussion, frågor och avslutande kommentarer.

Datum: 2017-10-10

Tid: 16:30 - 19:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet

Plats: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5

Ytterligare information:
program-ht17.pdf

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?