Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Klimat och mat - från globala mål till lokal policy

Seminarium

Första seminariet av fyra på temat "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Program:



  • Introduktion: Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa, Agneta Sjöberg och Anna Post.

  • Klimatarbetet på regional nivå i Västra Götaland, Berit Mattsson Västra Götalandsregionen.

  • Hållbara måltider Göteborgs Stad, Kristina Magnusson, Måltid Göteborgs stad.

  • Diskussion och avslutning.


Kaffe/te kommer att serveras i mingelpaus. Ingen föranmälan krävs.
Alla GU:s studenter och anställda är varmt välkomna!

Datum: 2017-09-20

Tid: 16:30 - 18:45

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet

Plats: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Torsten Arpi|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?